Start > Båtarna > Bavaria 47

Bavaria 47

s/y Vistoria

s/y Victoria

Bavaria är ett av världens största varv för segelbåtar över 30 fot. Varvet har expanderat stadigt under många år och nu uppgår tillverkningskapaciteten till över 3 500 båtar per år. Expansionen är en riktig framgångssaga och receptet har hela tiden varit detsamma: Att erbjuda välplanerade, välbyggda och prisvärda båtar med bästa prestanda. Produktionen är med tysk grundlighet styrd in i minsta detalj och varvet har tillvaratagit produktionsteknologi från inte bara bilindustrin utan även från flygplansindustrin.

Några data

– Längd över allt: 14,68 m
– Bredd: 4,49 m
– Djupgående: 2,10 m
– Ståhöjd 2 m
LYS 1,30

s/y Victoria

s/y Victoria

S/Y Victoria

Victoria är en Bavaria 47 och båten är från 2001.

Max antal daggäster: tio personer + skeppare.

Komfort: stor salong med plats för tio middagsgäster, värmeanläggning, två varmvattenduschar, tre toaletter, septiktank, komplett kök med gasolspis och -ugn, färskvatten 480 l, tre batterier, stereo/dvd med möjlighet att koppla in projektor eller I-pod, landström och sängutrustning.

Manövrering och segling: Ny rullstor och rullgenua från Hamel sails, genacker, ankarspel, dieseltank 230 l, plotter/gps, två rattar

Övrigt: Jolle

Övernattande i hytter:
– Två hytter i fören med plats för två-tre personer per hytt i våningskojer (breda nederkojer) med en gemensam toalett
– Två hytter i aktern med plats för två personer per hytt med egen toalett och dusch

Övernattande i salong:
– Två personer

Utöver svenska talar skepparna på s/y Victoria engelska och spanska.
 1. marlies klofelt skriver:

  Hej,

  jag söker en SY åt några tyska vänner – som är mkt erfarna seglare – i Stockholm. De är 6 till 8 personer. De vill komma till Sto 18.eller 19.6. Vilka båtar har du? De ska vara rena, i mkt gott skick och inte för gamla och slitna.
  Tacksam för offert och prisuppgift.

  Mvh Marlies Klofelt

  • Per skriver:

   Hej!

   Vi har bara fräscha båtar av hög standard, men vi seglar bara med inhyrda skeppare. Jag tolkar ditt meddelande som att du var intresserad av att hyra enbart en båt (bare boat). Om jag övertolkade dig, d v s att du var intresserad av båt med skeppare ber jag dig återkomma.

   Freundliche Grüsse Per

 1. There are no trackbacks for this post yet.

Kommentera denna sida