Start > Seglingsarrangemang > Kappsegling

Kappsegling

Det är kul at tävla - ännu roligare att vinna

Det är kul att tävla - ännu roligare att vinna

Det är kul att tävla, det märks tydligt på våra kappseglingar. Grupperna blir väldigt engagerade och sammansvetsade. Oanade drivkrafter frigörs i kampen om förstaplatsen.

Alla, oavsett seglingsvana, har glädje av kappsegling. Båtarna är snabba och lättseglade. Med skepparens hjälp klarar man att ta över roder, segeltrimning och navigation även utan tidigare erfarenhet. Vi seglar en bana som läggs upp från fall till fall, allt efter väder och vind, hur mycket tid som står till förfogande och var vi befinner oss. Räkna dock med minst 4 timmar för denna aktivitet. Kniper det kan tre timmar fungera.

Kappsegling är dessutom en trevlig aktivitet under hela seglingssäsongen, som för övrigt varar från april ända in i december. Det blir bara mer spännande om det är kallt och blåser snålt, men ingen behöver frysa. Vi har varma overaller ombord.

Vi kan även ordna matchrace mellan båtar av samma typ.

Kappsegling är en givande aktivitet i samband med konferensen. Läs mer om detta i vår Broschyr seglingsaktiviteter – konferens/kick-off »

Få tips på bra hamnar att segla till eller från »

Se tips på skärgårdskrogar, konferensanläggningar och övernattningsställen med bra förtöjningsmöjligheter för segelbåtar  »

Se prisexempel »

Boka eller skicka förfrågan om en kappsegling »