Start > Seglingsarrangemang > Segling för privatpersoner

Segling för privatpersoner

Vi hittar till de fina naturhamnarna.

Vi hittar till de fina naturhamnarna.

Vill Du hitta på något i goda vänners lag? Vill ni bara komma ut och njuta av lugnet och den vackra naturen? Vill Du visa upp Stockholms skärgård för utländska gäster? Har företaget ett incentive-program och du vill belöna någon för en god arbetsinsats?

Hyr en segelbåt med skeppare och rådgör med oss vad ni vill uppleva. Vi hittar rutten och öarna åt er – tänk dock på att väder och vindar till syvende och sist bestämmer vad som är en lämplig naturhamn.

Antingen kommer ni till oss på Svinninge marina (mellan Vaxholm och Åkersberga) eller så kommer vi och hämtar upp er på plats som ni föreslår. Vi seglar ut till en mysig ö, äter lunch eller middag på klipporna, kanske nygrillat. Ni hinner med ett dopp i havet och vi kan också hjälpa till med aktiviteter på eller runt ön. Varför inte prova på våra uppblåsbara kajaker? Du kommer riktigt nära alla kobbar och skär. Mot kvällningen seglar vi hemåt igen om ni inte vill sova över. De tidiga morgontimmarna i skärgården, kan annars bli den största behållningen av hela seglatsen. Har ni bråttom hem kan vi ordna med motorbåt som hämtar upp er för en snabbare hemfärd.

Se prisexempel »

Boka eller skicka förfrågan om en privat kryssning »